Tolki Interaktív foglalkoztató könyv – Világatlasz

Tolki Interaktív foglalkoztató könyv – Világatlasz

Elérhetőség: A termék elfogyott.

Ár: 6.990 Ft
Ajánlott:
Korcsoport:

Tolki Interaktív foglalkoztató könyv - Világatlasz

 

A Tolki Interaktív Világatlasz foglalkoztató könyv segítségével a gyerekek játékosan ismerhetik meg bolygónk földrészeit, óceánjait, a világ valamennyi országát és azok nevezetességeit. Az óriási tudásanyag minden korosztály számára ad új információkat, a kvízjátékokkal pedig a gyerekek szórakoztató módon tehetik próbára magukat.

 

Tematika:

– Világtérkép (kontinensek, tengerek, óceánok)
– Európa
– Észak-Amerika
– Ázsia
– Afrika
– Dél-Amerika
– Ausztrália és Óceánia
– Magyarország

 

FONTOS: a Tolki hangoskönyvek CSAK egy speciális eletronikus tollal működnek, ezért mindenképpen szükséges, hogy először egy tollat is tartalmazó készletet vásároljon minden olvasó, ne az önálló könyveket!
Az elektronikus tollat elég egyszer beszerezni, mert az minden Tolki kiadvánnyal használható. A könyvek megvásárlása után a hozzájuk tartozó hanganyag bármikor ingyenesen letölthető a tolki.hu honlapról és feltölthető a tollra. A toll MP3 lejátszóként, diktafonként, USB adathordozóként is működik, részletes használati útmutatója megtalálható a szettben.

 

A Tolki egyedi oktatási rendszere lehetővé teszi a játékos tanulást. Az interaktív elektronikus toll új ismereteket ad át a gyerekeknek, akik így önállóan is fel tudják fedezni a könyvek gazdag tudásanyagát.
Használata egyszerű: csak hozzá kell érinteni a tollat a könyv valamelyik képéhez, és azonnal meghallgatható az ahhoz tartozó szöveg, zene vagy hanghatás. Az egyes képekhez több hang is tartozik, a szórakoztató tanulást követően pedig a gyerekek különböző kvízjátékokkal tehetik próbára tudásukat a toll segítségével.
A színvonalas színészi narráció és a toll kiváló minőségű hangszórója könnyen érthetővé és követhetővé teszi a magyar nyelvű könyvek tartalmát.

 

Gyártó: Tolki

Mesekönyv

Ajánlott: 3 éves kortól