A megrendeléseket minden esetben a velünk szerződésben álló futárszolgálat partnerünkkel kézbesítjük. 
Partnerünk a GLS futárszolgálat.

Belföldi kiszállítás: a 13 óráig leadott megrendelések esetén a megrendelt áru házhozszállítását partnerünk a következő munkanapon kézbesíti. A kiszállítás pontos időintervallumáról, valamint a futár elérhetőségéről a GLS e-mailben tájékoztatja a megrendelőt.

Külföldi kiszállítás: webáruházon keresztül online intézni nem lehet, ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a részletes információkért!

A kiszállítás teljesítéséhez szükséges szállító partnerünk részére megadni a szállítási adatokat, telefonos és email-es elérhetőségét. A megrendelés leadásával ehhez hozzájárulását adja és ezt elfogadja. A futárszolgálat amennyiben a megadott szállítási címre nem tudja kiszállítani a csomagot, telefonon megkeresi Önt a további teendők érdekében. A második kiszállítás időpontját partnerünk előre egyezteti Önnel. A szállítási díj 2 kiszállítási kísérletet tartalmaz. Amennyiben a második kiszállítás is eredménytelen, a csomag visszakerül hozzánk és ezt követően újabb szállítási díj megfizetésével áll módunkban újra kiküldeni a megrendelést.

Átvételkor győződjön meg róla, hogy az áru csomagolása és a doboz sértetlen! Amennyiben nem ezt tapasztalja, jelezze a futárszolgálat és egyúttal kérjük, jelezze felénk is.

A szállítás díjak egységesen az egész ország területére:
- utánvét 1 490 Ft
- előre utalás 1090 Ft
- bankkártyás 1090 Ft
- ingyenes kiszállítás 20 000 Forint felett

 

Tekintettel a jelen helyzetre, a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében személyes átvételünket szüneteltetjük! Ez mindannyiunk érdeke, megértéseteket köszönjük.


Házhozszállításunk továbbra is másnapi kiszállítással zavartalanul működik.

 


Lehetőség van a megrendelt termékek személyes átvételére Budaörsön, a Fashion Trend Center üzletházban található játékboltban is. A személyes átvétellel történő megrendelés esetén a megrendelt terméket 3 napig tudjuk félretenni. Amennyiben szeretné, hogy a terméket tovább tartsuk, úgy kérjük, hogy keresse ügyfélszolgálatunkat.