Smoby bébitaxi 3in1 - Ride-On Maestro

Smoby bébitaxi 3in1 - Ride-On Maestro

Elérhetőség: Raktáron

Ár: 28.990 Ft
Márka:
Ajánlott:

Smoby bébitaxi 3in1 - Ride-On Maestro

Bébitaxi, járássegítő babáknak

 

Ez a cuki, mosolygós Smoby bébitaxi 3in1 - Ride-On Maestro pasztell kék színű kisautó hosszú időn keresztül nyújthat önfeledt szórakozást gyermekének. A 6 hónapos kortól 3 éves korig használható kisautó számos funkcióval rendelkezik, rendkívül biztonságos, minőségi kivitelezésű.

 

Funkciói: bébitaxi, tolókar segítségével tolható kisautó, járássegítő

 

A mosolygós szemekkel rendelkező kisautó a már ülni tudó babák esetében kiváló helyettesítője lehet a babakocsinak egy-egy utcai sétánál, hiszen a tolókar segítségével a szülők könnyen tologathatják és irányíthatják a kiskocsit. A biztonsági hevedernek és a deréknál körbefutó védősávnak köszönhetően a babák megfelelően rögzíthetők a járműbe. A biztonsági elemek levehetőek.

 

A már totyogó, járást tanuló gyermekek a háttámlába kapaszkodva felállhatnak és gyakorolhatják kezdeti lépéseiket is. Későbbiekben stabil, lábbal hajtós kisautó, bébitaxi válik belőle. A minőségi Smoby termékek, biztonságos és hosszan tartó játékot biztosítanak a gyerekeknek.

 

A bébitaxi hanghatásokkal is szórakoztatja a gyerekeket, az ülés alatt található tárolóba pedig kedvükre pakolászhatják kedvenc játékaikat, kincseiket.

 

 

Mérete 54 x 47 x 41 cm.

 

Méret: 61 x 44 x 55 cm (csomagolás)
Gyártó: Smoby
Szín: pasztell
Ajánlott: 6-36 hónapos korig