Smart Sketcher 2.0 projektor – Kivetítős rajzoló szett

Smart Sketcher 2.0 projektor – Kivetítős rajzoló szett

Elérhetőség: Raktáron

Ár: 30.990 Ft
Márka:
Ajánlott:
Korcsoport:

Smart Sketcher 2.0 projektor – Kivetítős rajzoló szett

Kivetítős rajztábla, Kreatív játékok

 

Ezzel a Smart Sketcher 2.0 projektor – Kivetítős rajzoló szettel úgy alkothatsz, akár egy igazi varázsló. Gyorsan és egyszerűen megtanulhatsz biztos kézzel rajzolni.

 

Állítsd fel kivetítős rajztáblát, és válassz egy korongot, amit a projektorba behelyezel! Már csak be kell kapcsolni a fényt és levetíti neked a rajzlapra. Indulhat a játék rajzold körbe és színezd ki az alkotásokat. A vetítőn állítható a kép élessége, lehet nagyítani, kicsinyíteni is.

 

A játékhoz egy ingyenes applikáció is létezik, mind az Android, mind az iOS rendszerekhez, ahol különféle képet és feladatot is választhatnak a gyermekek, korosztálytól és tehetségtől függően. A tartalmak között pedagógusok által ellenőrzött helyesírási, kézírás fejlesztő feladatok is találhatók, így a projektor akár otthoni gyakorlásra is használható a játék mellett.

 

A letölthető applikáció lehetővé teszi, hogy fotót készítsünk saját kiskutyánkról, kedvenc babánkról, játékunkról, vagy saját akár magunkról is, amit aztán a projektorba töltve csodás rajzot készítsünk. Miután készen vannak a körvonalak, a gyermek a saját fantáziája szerint ki is színezheti.

 

Méret: 24 x 28 x 28 cm
Gyártó: ASTM
Ajánlott: 5 éves kortól