I love VIP Pets meglepetés figurák – Csillámos kutyafrizurák 2. széria

I love VIP Pets meglepetés figurák – Csillámos kutyafrizurák 2. széria

Elérhetőség: Raktáron

Ár: 8.990 Ft
Ajánlott:
Korcsoport:

I love VIP Pets meglepetés figurák – Csillámos kutyafrizurák 2. széria

Gyűjthető kisállat figurák, Meglepetés játékok

 

A cuki kutyus lányok bújtak meg ezekben a meglepetés csomagokban, hatalmas, színes hajjal. A 12 féle gyűjthető kutya figura mind egyedi stílussal rendelkezik, így minden kislány megtalálja köztük a hozzá legközelebb állót.

Alkoss kivételesen szép frizurákat a szettben található kiegészítőkből! A csillámos hosszú hajú kiskutyák szeretik a kényeztetést. A játék megkezdéséhez elegendő a játékfigurát a samponos vízzel megmosdatnod, és könnyen megszabadulhatsz a haját rejtő törölközőtől. A csomagban egy fodrász székben üldögélnek a kutyusok, így egy kész fodrászüzlet tárulhat eléd. A kiskutya mérete kb. 11 cm, haja 30 cm hosszú.

 

Minden csomag tartalmaz fodrász-kiegészítőket, pl.: tiarák, csatok, gumik, fésű, kefe stb.
A divatos kutyalányok kalandjait és valódi kutya-szépségszalonban születő bombasztikus frizuráikat a gyerekek egy Youtube-csatornán követhetik, ahol fodrászati tanácsokat is találnak kutya-szakértőktől.

 

Az I love VIP Pets meglepetés figurák – Csillámos kutyafrizurák tökéletes választás születésnapra, karácsonyra, vagy bármilyen ünnepre az 5 éves és nagyobb gyerekek számára!

A termék meglepetés csomagban érkezik, típusa nem választható. Az ár 1 db-ra vonatkozik.

 

 

Méret: 20,5 x 21 x 8 cm (csomagolás)

Gyártó: IMC Toys

Ajánlott: 5 éves kortól