Escape Room Jumanji szabadulószoba társasjáték - Noris

Escape Room Jumanji szabadulószoba társasjáték - Noris

Elérhetőség: Raktáron

Ár: 13.990 Ft


Akciós ár: 10.980 Ft

Márka:
Ajánlott:
Korcsoport:

Escape Room Jumanji szabadulószoba társasjáték - Noris
Escapr Room Game Jumanji családi társasjáték


A szabaduló szoba nagyon izgalmas kihívás! Akik már jártak ilyen helyen, azok mind szívesen kipróbálnák a többi helyet is. Aki még nem volt, biztos örülne, ha kipróbálhatna 3 szabadulószobát is.

Az Escape Room Jumanji családi játékban igazi csapatmunkára lesz szükség, hiszen Jumanji varázslatos világából kell szabadulnotok..

Szabadulós szoba társasjáték izgalmas és fordulatos csapatjáték, melyben 60 perc alatt kell megoldanotok a feladatokat és leállítani az időmérő szerkezetet. A játékhoz nincs szükség lexikális tudásra, de nagyon fontos a csapatmunka, a jó kommunikáció, a leleményesség és kreativitás, a logikus gondolkodás és a részletekre való odafigyelés képessége. A feladványokat együtt kell megoldanotok. A Chrono dekóder 60 perctől számol visszafelé, hanghatásaival fokozza a hangulatot. Segítséget is kaptok, a tippkártyák mutatják az utat.

Éld át a szabaduló szobák izgalmát a saját lakásodban! Tedd próbára magadat és barátaidat! Garantált egy kihívásokkal és izgalmakkal teli délután: Szabadulószoba játékok.


Tartalom:

– 1 Chrono dekóder
– tippkártya dekóder
– 16 db kulcs
– 3 x 8 db tippkártya
– játékszabály
– 3 izgalmas játék

Játékosok száma: 3-5 fő
Játékidő: 60 perc

 

Méret: 26,5 x 26,5 x 11,5 cm
Gyártó: Noris
Ajánlott: 10 éves kortól