ABC Baby zongora állathangokkal Simba

ABC Baby zongora állathangokkal Simba

Elérhetőség: Raktáron

Ár: 7.990 Ft
Márka:
Ajánlott:
Korcsoport:

ABC Baby zongora állathangokkal Simba

 

Vidám szórakozást, hosszú és ismétlődő játékélményt biztosít ez a házikó formájú zongora, mely úgy működik, mint egy kis szintetizátor. Az ABC Baby zongora segítségével megismerkedhet a kicsi a zenei hangokkal, a billentyűzettel, állathangokkal, dallamokkal. Az ABC Baby zongora nagyszerű választás, ha a kicsi zenei érdeklődését szeretnénk felkelteni vagy egy fejlesztő játékot keresünk, amely akár éveken át fel tudja kelteni  a kíváncsiságát, megmozgatja kreativitását.

Az ABC Baby zongora elemmel működik, 6 féle állathangot tud utánozni, 24 billentyűje a zongorának megfelelő hangokat ad ki, dallamokat játszik le. A kis hangszerrel később rögzítheti és lejátszhatja a gyermek az általa előadott zenét, kipróbálhat rengeteg funkciót. Az ABC Baby zongora a zenei hallás és érdeklődés fejlesztése mellett javítja a finom-motoros készséget, segíti felismerni az ok-okozati összefüggéseket.

Az ABC Baby zongora kíváló szórakozást nyújt, a pici érdeklődését hosszan és gyakran leköti, a kicsit nagyobbak számára is sokrétű szórakozást nyújt, így testvérek számára is ideális.

 

Méret:  28 x 39 cm
Gyártó: Simba
Ajánlott: 3 éves kortól